Bij ARIA Students kun je kiezen voor verschillende soorten lidmaatschap.
Goud lidmaatschap
Goud lidmaatschap houdt in dat je actief lid bent binnen een van de commissies van ARIA Students. Met je eigen inbreng organiseer je samen met je medecommissieleden een evenement waar je trots op mag zijn. Binnen een commissie is het van belang dat er een goede samenwerking heerst. Je stelt samen met je commissie een plan van aanpak op waarin je uitvoerig beschrijft wat de plannen zijn en hoe het evenement eruit komt te zien. Dit is een mooie maatschappelijke activiteit waarin je leert hoe je samenwerkt en planmatig een evenement neerzet. Dit staat natuurlijk mooi op je CV. Daarnaast krijg je ook nog eens betaald lidmaatschap cadeau en wordt er een besloten commissie uitje georganiseerd, waarbij je met alle commissieleden en het bestuur van ARIA Students een leuke gezellige dag beleefd. Inschrijven voor een commissie kan door een email te sturen naar info@ariastudents.nl of door je aan te melden via https://www.ariastudents.nl/commissielid-worden-16-17/
ARIA Students biedt een verscheidenheid van commissies aan:
Wetenschap, Integratie & Voorlichting (WIV)
In de WIV-commissie heb jij de mogelijkheid om een evenement te organiseren, waarmee je een bijdrage levert aan de wetenschappelijke ontwikkeling van studenten. Met je mede-commissieleden mag jij bepalen hoe dit evenement eruit moet komen te zien. Wil jij de kans grijpen om dit project in handen te nemen en studenten te mogen inspireren? Dan zoeken wij jou voor onze WIV-commissie!
Hulp zonder Grenzen (HzG)
Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk. Tijdens het HzG-evenement heb jij de kans om aandacht te vragen voor het doel waar jij en je commissie zich voor in willen zetten. Wil jij iets terug doen voor de maatschappij en heb jij een duidelijke mening over hoe dit zou moeten gebeuren? Dan is deze commissie zeker een aanrader voor jou!
Award & Amusement (AnA)
Hou jij van een uitdaging en wil je een bijdrage leveren om het grootste en meest drukbezochte evenement in juiste banen te leiden? Samen met andere leden zul jij alles tot in de puntjes regelen voor het jaarlijkse ARIA Students Gala. Tijdens dit gala worden er Awards uitgereikt aan studenten die topprestaties hebben geleverd. Naast deze Awards die worden uitgereikt, is er ieder jaar ook plaats voor gezelligheid!
Sport (SC)
Sport is iets wat mensen met elkaar verbindt. Ben jij sportief aangelegd of hou jij van sport? In de sportcommissie ben jij samen met andere commissieleden verantwoordelijk om een sportevenement te organiseren. Wil jij met een team van commissieleden invulling kunnen geven aan deze dag, zoals jij het voor ogen ziet? Dan is deze sportieve commissie zeker iets voor jou!
Zilver lidmaatschap
Indien je betalend lid bent, val je onder de categorie zilver lidmaatschap. Door een bijdrage van €10,- te betalen heb je voor een geheel studiejaar het privilege om te genieten van korting op al onze evenementen! Daarnaast wordt er één keer per jaar een besloten activiteit georganiseerd voor al onze betalende leden.
Brons lidmaatschap
Indien je je inschrijft om de nieuwsbrief per email te ontvangen val je onder de categorie brons lidmaatschap. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, blijf je altijd op de hoogte van het nieuws en de komende events die gepland zijn.