Dames en heren,
Ben jij of ken jij iemand die (het afgelopen jaar) een uitmuntende prestatie heeft geleverd? Het is vanaf nu mogelijk om jezelf of iemand anders aan te melden als kandidaat voor een van de awards die uitgereikt zullen worden tijdens het jaarlijkse ARIA Award Gala.
De categorieën zijn:
– Academic Performance
Als kandidaat beschik jij over hoge studieprestaties. (richtlijn: een gemiddelde score van 7,5 of hoger). Je volgt je studie(s) bij een HBO of WO instelling en je bevindt je in de bachelor- of masterfase van je studie.
– Young Professional
Als Kandidaat heb jij maximaal drie jaar na het afronden van het hoger onderwijs in Nederland een duidelijke positie bereikt in de maatschappij. De verdiensten zijn gerelateerd aan de studie.
– Upcoming Artist
Als kandidaat heb jij een repertoire aan de hand van welke de betrokkenheid, originaliteit en bevordering van je werk op het gebied van kunst duidelijk aantoonbaar is.
– Athleticism
Als kandidaat ben je een actieve sporter en bevindt je je in de leeftijdscategorie tussen 18 en 35 jaar. De sportprestaties moeten aangetoond kunnen worden aan de hand van reeds behaalde prijzen.
Denk jij in aanmerking te komen voor een van deze awards of ken jij iemand die je verkiesbaar wilt stellen?
Stuur dan een onderbouwde mail naar aanmelden@ariastudents.nl en wie weet wordt jij tijdens het ARIA Award Gala 2017 verkozen tot winnaar!