ARIA Award Gala 2015 was wederom een groot succes! Maanden lang is er door de commissieleden aan dit gala gewerkt om het ook dit jaar weer een onvergetelijke dag te maken!
De dag begon met een schitterend blauwe lucht en een stralende zon die haar gloed door de glazen van Sky Palace liet schemeren. Het leverde een prachtig beeld op met de gedecoreerde zaal.
Langzamerhand werd de zaal gevuld en konden de eerste gasten genieten van een welkomstdrankje. Nadat de meesten binnen waren kon het programma van start gaan door de presentatoren. Als eerst werd er een minuut stilte gehouden voor de recente tragedie in Afghanistan. Hierna werd de avond gestart met een geweldige dans act in Gatsby style.
Na de openingsact was het tijd voor onze jaarlijkse Award ceremonie. Hierbij werden de winnaars van de categorieën: Top studieprestatie, Young professional, Kunst en Sport aangekondigd. De winnaars kregen een oorkonde een een trofee uitgereikt door de juryleden. Het juryverslag volgt snel op onze website.
Na de Award ceremonie was het tijd voor het buffet. Alle gasten konden genieten van uitgebreide Afghaanse gerechten. Nadat iedereen de gerechten had geproefd en hun buik rond hadden gegeten begon de “Rubab nawaaz” zonder aankondiging te spelen op zijn rubab om de aandacht van de gasten te trekken.
Na een aantal mooie liederen te hebben gespeeld was het weer de beurt aan de presentatoren om het woord te geven aan de betrokken personen bij de oprichting van ARIA Students. De prachtige en inspirerende woorden van Zohra en Faiz hebben alle aanwezigen bereikt en geraakt.
Hierna werden de prijzen voor de gasten uitgereikt. Aan de deur hebben de meeste gasten een ticket gekregen met een nummer erop om deel te nemen aan de verloting van de prachtige Popal fietsen. De presentatoren trokken een ieder een lot met daarop de nummer van de winnaars. We feliciteren nogmaals de winnaars met de mooie retro fietsen; Samana Jamsheed en Tammana Akbari.
We hadden nog meer in petto voor onze gasten. Omdat ARIA Students dit jaar haar tien jarige jubileum viert was er een Gatsby taart gemaakt door Nelly’s Cake. Die is gesneden door het huidig bestuur en commissie gala.
Hierna was het tijd voor de optredens van Ahmadsha Mostamandi en Tawab Arash. Als eerste zorgde Ahmadsha Mostamandi met zijn team dat de dansvloer gevuld werd met een dansende menigte.
Daarna was de beurt aan Tawab Arash die de hele avond al aan het wachten was om op te treden. Dit deed hij dan ook met veel passie dat merkbaar was aan het publiek, dat geweldig uit z’n dak ging. Na een aantal solo tracks traden Ahmadshah Mostamandi en Tawab Arash samen op met het liedje “Pirozi”.
Tot slot heeft DJ Roshan de avond swingend afgesloten met een dansvloer vol met dansende mensen.
We willen nogmaals iedereen bedanken die aanwezig was op het ARIA Award Gala 2015. En natuurlijk iedereen die heeft bijgedragen tot het succes van het ARIA Award Gala 2015. Ook willen we onze partners bedanken; Amieries Catering, Nelly’s Cake, Gloss entertainment, NT-Mobiel, Kayhan TV, Nebras Alkisaei Photography en One Million Shot

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.824212587615504.1073741838.166507483386021&type=1]