We zijn op zoek naar de volgende functies:
1. President
Als president heb jij de functie van leiderschap in het bestuur. Het is aan jou om de koers te zetten en je bestuur hierin te motiveren. Verder hak jij het touw door bij moeilijke beslissingen. Als tweede functie ben jij het boegbeeld van ARIA Students. Je vertegenwoordigen ARIA Students bij meetings met sponsoren, verenigingen of organisaties. Jij moet het juiste voorbeeld geven voor de rest van het bestuur.
2. Secretary
Als secretaris ben je een belangrijke schakel tussen de externe en interne zaken van ARIA Students. Jij beheert de zakelijke mails en licht de juiste personen in. Je bent verantwoordelijke voor de externe communicatie. Jij zorgt dat de vereniging ten alle tijden up-to-date is van de laatste berichten en je zorgt voor de juiste administratie zodat iedereen er tegenaan kan.
3. Treasurer
Jouw taak als treasurer is om een oog te houden op de financiën. Alle inkomsten en uitgaven heb jij duidelijk in zicht en je kan je bestuur hierover adviseren. Het is aan jou om dit te verantwoorden en te adviseren of bepaalde uitgaven mogelijk zijn. Ook stel je budgetten voor de opkomende evenementen en licht je de commissies hierover in. In conclusie, jij zorgt dat alles financieel op rolletjes loopt.
4. Public Relations Manager
De taak van de Public Relations Manager is het bijhouden van sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Je zorgt dat alles wat uitgestuurd wordt, voldoet aan de maat en het imago van ARIA Students versterkt. Ook ben je nauw betrokken met de promotie van evenementen en het beheren van de website www.ariastudents.nl. En als Public Relations Manager is het voor jou extra belangrijk om attent te zijn op het versterken van de directe relaties van ARIA Students.
5. Vice-President
Als Vice-President heb jij een ondersteunende rol van de President. Het is aan jou om belangrijke input te geven bij moeilijke beslissingen en de rol als motivator op jezelf te nemen. Jij zorgt dat alles weer volgens plan gaat wanneer de zaken even mis dreigen te gaan. Je helpt je mede bestuursleden en voornamelijk de President in hun emotionele functie als bestuurslid.
Stuur je motivatie en je CV naar info@ariastudents.nl met als onderwerp: ‘’Sollicitatie bestuur (functie waarnaar je wilt solliciteren)’’
Liefs,
ARIA Students