Ben jij ambitieus, altijd een extra uitdaging gewild, benut dan deze kans!
Het schooljaar zit er weer bijna op en zo ook het bestuursjaar 2013-2014. ARIA Students biedt jou nu de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen, je kennis verder te ontwikkelen en je netwerk te verbreden.
Als bestuurslid ben je niet alleen het aanspreekpunt voor je leden, je werkt ook nauw samen met de commissies om plezierige en educatieve activiteiten te organiseren.
Bovendien is het een unieke ervaring op je cv. Veel standaard cv’s belanden meestal in de prullenbak. Jouw cv met een bestuursfunctie trekt juist de aandacht van de werkgever. Naast alle deze voordelen beleef je ook veel plezier. Zo organiseert het bestuur een zogenoemde bestuursuitje om elkaar beter te leren kennen en zich te belonen voor hun inzet.
Kortom, een jaar met heel veel gezelligheid, kennis en leerzame ervaring! Wil je deze unieke kans niet missen, reageer dan vóór 25 juli op een van deze functies:
Voorzitter
Vicevoorzitter
Secretaris
Penningmeester
Public Relations
Stuur je cv en je motivatie, voor welke functie je solliciteert en waarom je daarvoor geschikt bent naar info@ariastudents.nl