Eerdere Commissieleden
 • Commissieleden 2017 - 2018
 • Commissieleden 2013 -2014

  AnA

  De commissie AnA coördineert samen met het bestuur en de jury ARIA Award. Daarnaast organiseert AnA de bekende ARIA Award Gala. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2013-2014 zijn: Milad Jamsheed, Byan Burhani, Elyas Darwies, Behruz Herawi en Ramin Kohestani.

  KnC

  Deze commissie heeft als taak om kunst en cultuur op een waardige en juiste manier te presenteren. Uiteraard zal er speciale aandacht worden geschonken aan de Afghaanse kunst en cultuur. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2013-2014 zijn: Marina Samadi, Farid Jelia, Walid Hemmat, Shoaib Amin en Faiz Karim.

  WIV

  Wetenschap, Integratie en Voorlichting zijn de uitgangspunten van deze commissie. Deze commissie organiseert educatieve lezingen, bijeenkomsten en zet projecten op met diverse onderwerpen. Niet alleen voor de studenten/jongeren, maar ook voor de Afghaanse ouders. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2013-2014 zijn: Akef Ibrahimi, Marjilla Jammy ev Walid Hemmat.

  HzG

  De commissie Hulp zonder Grenzen tracht hulp te bieden in zijn breedste zin. Wederopbouw van Afghanistan staat centraal voor deze commissie, maar ook een bijdrage leveren aan de maatschappij in Nederland en een helpende hand bieden is een van de uitgangspunten. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2013-2014 zijn: Marjilla Jammy, Diana Auzin, Faizah Moallemzada, Akef Ibrahimi, Ramin Kohestani en Naim Farhoed.

  SC

  Een beetje beweging en actie is natuurlijk onmisbaar. De sportcommissie biedt dan ook de gelegenheid om actieve beweging te realiseren. Deze commissie organiseert jaarlijks diverse sportieve activiteiten. Je zal zien dat bewegen niet alleen goed voor je is, maar ook erg gezellig! De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2013-2014 zijn: Reza Sarwari, Kousar Sediqi, Shkula Kakar en Behruz Herawi.

 • Commissieleden 2012 - 2013

  AnA
  De commissie AnA coördineert samen met het bestuur en de jury ARIA Award. Daarnaast organiseert AnA de bekende ARIA Award Gala. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2012-2013 zijn: Donija Azim, Madia Arya, Fazela Fazel, Faradun Noorzai, Marina Samadi, Rabia Tok en Zabih Sultani.

  KnC

  Deze commissie heeft als taak om kunst en cultuur op een waardige en juiste manier te presenteren. Uiteraard zal er speciale aandacht worden geschonken aan de Afghaanse kunst en cultuur. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2012-2013 zijn: Milad Jamsheed, Mari Nourzad, Palwasha Noorzai en Faizah Moallemzada.

  WIV

  Wetenschap, Integratie en Voorlichting zijn de uitgangspunten van deze commissie. Deze commissie organiseert educatieve lezingen, bijeenkomsten en zet projecten op met diverse onderwerpen. Niet alleen voor de studenten/jongeren, maar ook voor de Afghaanse ouders. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2012-2013 zijn: Nesar Moshtaq, Zabih Sultani, Shekib Hamraz en Naim Farhoed.

  HzG

  De commissie Hulp zonder Grenzen tracht hulp te bieden in zijn breedste zin. Wederopbouw van Afghanistan staat centraal voor deze commissie, maar ook een bijdrage leveren aan de maatschappij in Nederland en een helpende hand bieden is een van de uitgangspunten. De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2012-2013 zijn: Marjila Jammy, Diana Auzin, Marina Samadi, Faizah Moallemzada, Fazela Fazel, Ramin Kohestani en Naim Farhoed.

  SC

  Een beetje beweging en actie is natuurlijk onmisbaar. De sportcommissie biedt dan ook de gelegenheid om actieve beweging te realiseren. Deze commissie organiseert jaarlijks diverse sportieve activiteiten. Je zal zien dat bewegen niet alleen goed voor je is, maar ook erg gezellig! De leden van deze commissie in het bestuursjaar 2012-2013 zijn: Sabet Rahro, Haron Koshear, Beheshta Kazemi en Faradun Noorzai.