ARIA Lid worden

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column css=”.vc_custom_1462517024884{padding-top: 10% !important;padding-right: 10% !important;padding-bottom: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][tlg_headings icon=”ti-announcement” title=”ARIA Students Lid Worden” subtitle=”Durf jij het aan?”][tlg_accordion style=”accordion-style-1 accordion-auto-close”][tlg_accordion_content title=”Wat staat jou te wachten?”]Als lid van de grootste Afghaanse studentenvereniging in Nederland, voeg je een wereld van kennis en gezelligheid aan je studententijd toe. Je bent dan niet alleen altijd op de hoogte van alle activiteiten binnen en buiten de vereniging, maar je kunt je bij ARIA Students ook inzetten om verschillende activiteiten te organiseren en actief zijn.

Hoe kun je lid worden?
Hieronder kun je jouw lidmaatschap bij ARIA Students aanvragen door je gegevens in te vullen en te versturen. Na je aanmelding nemen we z.s.m. contact met je op.

[contact-form-7 id=”6252″ title=”Lid Worden ARIA Students”][/tlg_accordion_content][tlg_accordion_content title=”Huisregels ARIA Students”]1. Je moet lid zijn van ARIA Students om deel te nemen aan een van de commissies.
2. Discriminatie, racisme en bedreigingen zijn, in welk vorm dan ook, niet toegestaan.
3. Respect voor elkaars geloof en gelijkwaardigheid.
4. Respecteren van privacy. Gegevens van leden mogen zonder toestemming niet openbaar worden gemaakt. Het is verboden discussies via e-mail met andere leden te voeren.
5. Activiteiten moeten aan de doelstellingen van ARIA Students getoetst kunnen worden of door een meerderheid van stemmen goedgekeurd worden.
6. Leden zijn verplicht tot geheimhouding over wat hen uit hoofde van hun functie en in verband met de werkzaamheden ter kennis is gekomen. Deze verplichting geldt in principe niet tegenover het bestuur.
7. Leden die een belangrijke functie binnen ARIA Students bekleden, dienen geen misbruik te maken van hun machtspositie.
8. Gevoelige informatie die van essentieel belang is voor ARIA Students, dient te worden besproken met het bestuur.
9. Gedrag in strijd met de huisregels wordt gesanctioneerd en kan tot schorsing leiden.[/tlg_accordion_content][/tlg_accordion][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven