Commissielid worden

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column css=”.vc_custom_1462517024884{padding-top: 10% !important;padding-right: 10% !important;padding-bottom: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][tlg_headings icon=”ti-announcement” title=”Commissielid Worden” subtitle=”Durf jij het aan?”][tlg_accordion style=”accordion-style-1 accordion-auto-close”][tlg_accordion_content title=”Kunst en Cultuur”]Bij de commissie Kunst en Cultuur kunnen de commissieleden hun eigen kijk op de Afghaanse kunst en cultuur delen. Aan de hand hiervan ga jij en je mede commissieleden een activiteit vormgeven. Als commissielid heb jij het voor het zeggen! Wat is er mooier dan samen met cultuurgenoten een activiteit te organiseren voor verschillende leeftijdsgroepen, waarbij de Afghaanse kunst en cultuur kan worden geuit en overgedragen.

Dus ben jij iemand die een unieke eigen kijk en sentiment heeft bij de Afghaanse cultuur? Meld je dan aan voor de commissie Kunst en Cultuur, voor een leuke en leerzame periode!

[contact-form-7 id=”685″ title=”Commissielid worden – Alle commissies”][/tlg_accordion_content][tlg_accordion_content title=”Award en Amusement”]Hou jij van een uitdaging en wil je een bijdrage leveren om het grootste en meest drukbezochte evenement in juiste banen te leiden? Samen met andere leden zul jij alles tot in de puntjes regelen voor het jaarlijkse ARIA Students Gala. Beginnen de ideeën al binnen te stromen? Dan is de Award en Amusement een commissie iets voor jou!

[contact-form-7 id=”6238″ title=”Commissielid worden AnA”][/tlg_accordion_content][tlg_accordion_content title=”Wetenschap, Integratie en Voorlichting”]In de WIV-commissie heb jij de mogelijkheid om een evenement te organiseren, waarmee je een bijdrage levert aan de wetenschappelijke ontwikkeling van studenten. Met je mede-commissieleden mag jij bepalen hoe dit evenement eruit moet komen te zien. Wil jij de kans grijpen om dit project in handen te nemen en studenten te mogen inspireren? Dan zoeken wij jou voor onze WIV-commissie!

[contact-form-7 id=”6240″ title=”Commissielid worden WIV”][/tlg_accordion_content][tlg_accordion_content title=”Sport Commissie”]Sport is iets wat mensen met elkaar verbindt. Ben jij sportief aangelegd of hou jij van sport? In de sportcommissie ben jij samen met andere commissieleden verantwoordelijk om een sportevenement te organiseren. Wil jij met een team van commissieleden invulling kunnen geven aan deze dag, zoals jij het voor ogen ziet? Dan is de sportcommissie jou plaats!

[contact-form-7 id=”6242″ title=”Commissielid worden Sport”][/tlg_accordion_content][tlg_accordion_content title=”Hulp zonder Grenzen”]Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk. Tijdens het HzG-evenement heb jij de kans om aandacht te vragen voor het doel waar jij en je commissie zich voor in willen zetten. Wil jij iets terug doen voor de maatschappij en heb jij een duidelijke mening over hoe dit zou moeten gebeuren? Meld je dan aan voor onze Hulp zonder Grenzen commissie!

[contact-form-7 id=”6243″ title=”Commissielid worden HzG”][/tlg_accordion_content][/tlg_accordion][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven