Openingsbijeenkomst

De oprichters van Aria, Faiz Karim en Zohra Moallemzadeh konden eindelijk hun droom zien verwerkelijken. Na vele malen overleg met elkaar en met andere studenten van het Erasmus MC, kon er eindelijk een dag worden gekozen, wanneer alle Afghaanse studenten van het Erasmus MC werden uitgenodigd om samen te komen en te praten over een mogelijke vereniging.
De bijeenkomst was zeer gezellig en er heerste een vriendelijke sfeer. Ruim 25 studenten waren verzameld met de hoop de toekomst een andere wending te geven. Faiz en Zohra begonnen met de mededeling waarom zij iedereen bij elkaar wilden brengen. Zij legden de ideeën en de doelstellingen uit die zij graag samen met iedereen waar wilden maken.
Na de toespraak van de twee initiatief nemers, kwam de rest met ideeën, opmerkingen en/of aanvullingen. De grootste plus punt was dat iedereen er positief over dacht en dat is natuurlijk een perfecte start en vormt een stevige basis voor een goede stap.
De bijeenkomst werd positief afgesloten en op de agenda’s werden de datum van de volgende bijeenkomst genoteerd. Tijdens de eerste bijeenkomst kwamen al voorstellen over de naam van de vereniging. En tijdens de volgende vergadering was het zeker: Aria werd geboren op 22 september 2005.

Openingsbijeenkomst
Schuiven naar boven