De Voedselbank Rotterdam

Ook in onze huidige welvarende maatschappij zijn er helaas mensen die het zo slecht hebben dat ze zonder hulp niet rond kunnen komen. Gelukkig bestaan er in Nederland, maar ook in andere landen binnen en buiten Europa de voedselbanken die deze mensen kunnen helpen.
De Voedselbank in Nederland wil mensen die tijdelijk niet kunnen rondkomen, ondersteunen. Met concrete hulp, dus geen woorden, maar daden! Vrijwilligers en giften houden de Voedselbank draaiende. De commissie ‘Hulp zonder Grenzen’ van ARIA Students vond dit een mooie gelegenheid om iets te doen voor de minder bedeelden. Immers alle beetjes helpen!
Op 8 maart 2012 heeft de commissie HgZ de handen uit de mouwen gestoken om een handje mee te helpen bij de Voedselbank in Rotterdam. Opvallend was dat er op deze vroege ochtend van een normale werkdag ongeveer 50/60 vrijwilligers aanwezig waren om honderden kratten te vullen met de noodzakelijke middelen. Het was mooi om te zien dat zoveel mensen tijd vrij hadden gemaakt om te helpen. Op deze dag zijn veel hulpbehoevenden van voedsel voorzien.
Dit gaat om een kleine daad, maar de voldoening is enorm. Wil je het zelf ook ervaren? Neem dan contact op met de voedselbank en draag je steentje bij aan dit goede doel!
De Voedselbank Rotterdam
Keilestraat 7
3029 BP Rotterdam
010 425 4358

De Voedselbank Rotterdam
Schuiven naar boven