Openingsdiner 2014-2015

Lieve dames en heren,
Wij zijn zo ontzettend vereerd dat er zoveel leden en gasten aanwezig waren op het openingsdiner. Jullie aanwezigheid was voor ons een groot blijk van waardering voor ARIA Students.  Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en steun!
Iets later dan gepland, begon de avond met een korte presentatie over ARIA Students en uiteraard introductie van het nieuwe bestuur. Daarna werden de gasten verwend met een heerlijk voorgerecht en zagen wij onze kans om al onze gasten te leren kennen door overal bij aan te schuiven om het ijs te breken.
Eenmaal bij het hoofdgerecht aangekomen was het ijs gebroken en hing er een heerlijke warme sfeer. Na het hoofdgerecht werden er teams gemaakt en was het tijd voor de grand ARIA Quiz. Spannende momenten uiteraard met teams die kop aan kop liepen maar er waren twee winnaars. Sabet Rahro en Marina Samadi. Nogmaals, way to go guys!
Nadat iedereen zijn of haar hersenen had gekraakt kwam het dessert en daarmee de microfoons. Ja het was tijd om de verborgen zangtalenten te ontdekken die zich onder onze gasten bevonden. Tot onze positieve verbazing, wat een talenten zijn jullie toch! Na wat mooie klanken en heerlijke valse klanken door onder andere het bestuur werd er nog gedanst. Een Attan kon niet ontbreken maar het personeel van  het Turkse restaurant gaf onze gasten ook nog een spoedcursus Turks dansen. Wat uiteindelijk meer gelach dan gedans was.
Kortom het was een avond vol heerlijke maaltijden, gezang, gedans en uiteraard gezelligheid. Nogmaals bedankt en wij kijken er naar uit jullie bij ons volgende evenement te zien!
[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.768771696492927.1073741836.166507483386021&type=3]

Openingsdiner 2014-2015
Schuiven naar boven