Shabe Sher Wa Ghazal

Op 30 april 2015 vond een bijzonder evenement plaats, georganiseerd door de Commissie Kunst en Cultuur: de “Shabe Sher Wa Ghazal”. Dit evenement, speciaal bedoeld voor studenten en hun ouders, was een viering van de rijke Afghaanse cultuur.

De avond was gevuld met een programma dat diep in de Afghaanse geschiedenis, kunst, poëzie, en muziek dook. Het was een unieke gelegenheid om de deelnemers onder te dompelen in een wereld van traditionele en moderne Afghaanse cultuuruitingen. De poëzie en muziek, centrale elementen van de Afghaanse cultuur, werden met veel passie en vakmanschap gepresenteerd, waardoor de bezoekers een authentieke en diepgaande ervaring kregen.

Dit evenement diende ook als een perfecte kans voor families om kennis te maken met de Afghaanse studentenvereniging. Het bracht niet alleen de studenten en hun ouders samen, maar bood ook een platform voor culturele uitwisseling en begrip. De organisatoren hadden gezorgd voor een warme en uitnodigende sfeer, waardoor iedereen zich welkom en betrokken voelde.

Samenvattend was de “Shabe Sher Wa Ghazal” een succesvolle avond die niet alleen de schoonheid en diepte van de Afghaanse cultuur vierde, maar ook bruggen bouwde tussen verschillende gemeenschappen. Het was een evenement dat lang in het geheugen van de deelnemers zou blijven hangen, niet alleen vanwege de culturele rijkdom, maar ook vanwege de geest van gemeenschap en samenhorigheid die het bevorderde.

Shabe Sher Wa Ghazal
Schuiven naar boven