ARIA Students Reunion 2024

ARIA Students Reunion 2023

Beste voormalige bestuursleden, commissieleden, en vrienden van ARIA Students,

Met veel enthousiasme delen wij graag de plannen voor een bijzonder evenement: de ARIA Students Reunion 2024, georganiseerd in samenwerking met Solh Events van Stichting Solh.

Deze speciale avond staat in het teken van het vieren en herinneren van de prachtige reis die wij samen hebben gemaakt met ARIA Students. Sinds de oprichting in 2005 heeft ARIA Students niet alleen essentiële ondersteuning geboden aan Afghaanse studenten, maar ook een diepe impact gemaakt op de gehele Afghaanse gemeenschap, met name door het bevorderen van cultureel begrip en gemeenschapsontwikkeling.

We zullen deze avond niet alleen oude herinneringen ophalen, maar ook de veelzijdige invloed van de vereniging belichten. Van het functioneren als culturele ambassadeurs tot het creëren van een sterk netwerk voor persoonlijke en professionele groei, ARIA Students heeft een onuitwisbare bijdrage geleverd aan onze gemeenschap.

Bovendien, als teken van onze voortdurende inzet, zal een deel van de opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan ‘Village of Peace’, een goed doel dat ons allemaal nauw aan het hart ligt.

Dit evenement is een uitgelezen kans om oude banden te versterken, nieuwe contacten te leggen en vooral om te genieten van een avond gevuld met nostalgie, vreugde en eenheid. Wij hopen van harte dat jullie zich kunnen aansluiten bij deze feestelijke reünie.

Zie deze uitnodiging als een kans om deel te nemen aan een evenement dat niet alleen een reünie is, maar ook een viering van onze gedeelde geschiedenis en toekomstige aspiraties. We zouden het geweldig vinden om jullie daar te zien en samen te genieten van een onvergetelijke avond.

Voor deelname is een ticket vereist

Wil je er ook bij zijn?

ARIA Students Reunion 2024
Schuiven naar boven