Sportdag 22 dec 2006

Hierbij een verslag van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Aria studenten vereniging en stichting Keihan (www.keihan.org)
Locatie: Sportzaal Erasmus universiteit Rotterdam Datum: vrijdag 22 december 2006
Het was een vriendschappelijke sportdag om ARIA en KEIHAN dichter bij elkaar te brengen en met elkaar kennis te laten maken.
Hiermee hoopten we de eerste stap te zetten met het doel een goede samenwerking in de toekomst te bewerkstelligen.
Aria studentenvereniging gelooft zeer in samenwerking met andere vereniging om haar doelstellingen uitvoerbaar te maken. Zo een sportdag was een prachtig initiatief om de twee organisaties dichtbij elkaar te brengen. De sfeer was zeer aangenaam en leden van beide organisaties straalden professionaliteit en vriendelijkheid uit.
Er werd zowel voetbal als volleybal gespeeld. Eerst werd er twee keer 20 minuten voetbal gespeeld. Na een pauze met hapjes en drank ging iedereen los op het net van volleybal. De wedstrijden waren een duidelijke getuige van de sportiviteit van de Afghaanse jongeren.
Na lekker gesport te hebben, was het tijd om even lekker met elkaar te babbelen. Natuurlijk stonden onze fotograven klaar de momenten in de camera’s vast te stellen.
Hoewel Aria de voetbalwedstrijd met een voorsprongetje won, kon Keihan haar talenten laten zien tijdens volleybal. Niet zeer relevant, maar wel leuk even de globale resultaten te weten.
Wij zijn alle leden van Keihan zeer dankbaar dat ze bereid waren de sportdag samen met Aria leden mogelijk te maken en wij zien goede samenwerking in de toekomst tegemoet.

Sportdag 22 dec 2006
Schuiven naar boven