ARIA Students opening 2010

Op maandagavond 29 december vond “ARIA Students opening 2010” plaats in het Bab Al Hara restaurant te Rotterdam. De gasten werden verwelkomd door het nieuwe bestuur dat sinds 14 oktober 2010 actief is. De voorzitter, Walid Karim, opende de avond met zijn presentatie over het verleden en de toekomst van ARIA Students. Hierna werd de rest van het bestuur voorgesteld aan de aanwezigen.
Om het oud bestuur, Shakib Sana, Khoshal Khorami, Sediqa Nabizada en Arash Akbari, te appreciëren voor hun moeite, tijd en inspanning in het afgelopen jaar, werden ze bedankt met een boeketje bloemen.
Ook de leden van de commissies werden op deze avond bekend gemaakt. ARIA Students vertrouwt erop dat door deze sterke team van commissieleden wederom een succesvol bestuursjaar wordt geboekt.
Één van de bijzonderheden aan deze openingbijeenkomst was dat er naast Afghanen ook gasten met andere nationaliteiten aanwezig waren. Één van hun was Lisa Bossen Broek. Lisa studeert watermanagement aan de universiteit van Wageningen. Ze gaat in 2011 voor een periode van 2 jaar naar Afghanistan om een irrigatieproject te bewerkstelligen in de provincie Bamian. Zij was uitgenodigd om haar ervaring en verwachtingen met de aanwezigen te delen.
De hele avond werden de gasten bediend door klantvriendelijk personeel van Bab Al Hara. In een gezellige sfeer, onder het genot van live muziek en heerlijke Arabische gerechten, kregen de aanwezigen de gelegenheid nader kennis te maken met ARIA Students. Daarnaast had men de mogelijkheid om zich verder te oriënteren in het werk van ARIA Students en mogelijk actief lid te worden. Op deze avond werden ook nog twee nieuwe leden geworven.
Afsluitend was optreden van DJ Hamza. Dat dit optreden gewaardeerd werd, was te merken aan de overvolle dansvloer. De avond werd afgesloten door de voorzitter waarbij iedereen hartelijk werd bedankt voor hun aanwezigheid en deelname.
[fbphotos id=173886445981458]
VOOR MEER FOTO’S LOG IN OF MAAK EEN ACCOUNT OP ONZE WEBSITE

ARIA Students opening 2010
Schuiven naar boven