ARIA Award Gala 2012

De  ARIA Award Gala vond plaats op 16 maart 2012, op de Spido te Rotterdam. Deze onvergetelijke avond is naast onze geheugen, ook vastgelegd in beelden. Hieronder vind je een greep van alle programmaonderdelen van de avond.  Veel kijkplezier!

Na het succesvolle ARIA Award 2009, 2010 en  2011 waarin getalenteerde studenten en young professionals een erkenning hebben  gekregen voor hun inzet en motivatie, gaat ARIA Students voor de vierde keer  ARIA Award uitreiken.
Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de  volgende vier categorieën:

  1. Top studieprestatie: De kandidaat heeft  hoge studieprestaties (richtlijn: gemiddeld 7,5 of hoger). De kandidaat is een  student die in Nederland een HBO of WO onderwijs volgt.
  2. Maatschappelijke betrokkenheid: De  kandidaat is maatschappelijk actief betrokken. De (impact van de) betrokkenheid  dient te worden aangetoond.
  3. Young Professionals: De kandidaat heeft  sinds maximaal drie jaar na het afronden van het hoger onderwijs in Nederland  een duidelijke positie bereikt in de maatschappij.
  4. Kunst: De kandidaat heeft duidelijke  materialen die de betrokkenheid, originaliteit en bevordering van zijn/haar werk  op het gebied van kunst aantonen.
ARIA Award Gala 2012
Schuiven naar boven