De jaarlijkse Leden-BBQ: tijdloos en heerlijk

Eindelijk was het dan zover, de jaarlijkse leden-BBQ. Het weer, was ideaal! Het veld werd eerst door de actieve deelnemers onder handen genomen om tent op te zetten, volleybalnet op te hangen en de BBQ- grill aan te zetten. Om vier uur druppelde de eerste gasten binnen.
De BBQ’s werden aangestoken en het feest kon beginnen.  Het volleybalnet stond er nog maar net of de enthousiastelingen begonnen meteen te spelen. Met veel gezelligheid werden de wedstrijden met 25-30 spelers op het veld gespeeld. Naast het volleybalveld werd er sportief gevoetbald.
Tijdens en na het spelen genoten we samen met de leden van een uitstekende BBQ en lekkere limonade. Om zes uur was het al veel drukker geworden: er werd stevig gebakken en gegeten, gesport en niet te vergeten vooral ook gelachen! Het uitzicht op de Maas maakte het plaatje helemaal compleet.
Behalve bestaande en oude ARIA leden mochten we een aantal nieuwe leden ontvangen. ARIA Students wil ze van harte welkom heten en we hopen dat ze zich in de toekomst in zullen zetten voor de doelen die deze studentenvereniging nastreeft.
De BBQ vond plaats op de dag dat ons Oranje team het tegen de Duitsers opnam. Alle reden dus om samen voor de schermen te zitten en de jongens van de Nederlandse elftal toe te juichen. Rond acht uur begonnen we met opruimen om op tijd naar de wedstrijd te gaan kijken op het Stadhuisplein in Rotterdam. In het oranje geschminkt met oranje pruiken op vertrokken we richting het Stadhuis. De stemming bleef ondanks het voetbalverlies nog steeds geweldig.
Hiermee willen we alle betrokkenen bedankten voor het organiseren van deze gezellige activiteit.
[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397270136976420.80176.166507483386021&type=3]

De jaarlijkse Leden-BBQ: tijdloos en heerlijk
Schuiven naar boven