CvB diner Kaseur

De KASEUR- verenigingen organiseren jaarlijks het CVB-diner. Het doel van dit diner is om met het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam, maar ook om andere medewerkers en verenigingen, kennis te laten maken met de KASEUR- verenigingen. Het bijzondere aan dit diner is dat de gerechten worden verzorgd door de verenigingen, een gevarieerde multiculturele keuken dus.
Dit jaar vond deze plaats op woensdag 30 mei 2012.  14  KASEUR-verenigingen hebben  deel genomen:  ARIA Students , ASAH, Avi Cenna, Cosmicus, Eurabia, HSFN Rotterdam (aspirant lid KASEUR), IQRA, MashriQ, Mozaik, Passaat, PPI, Sv Manzil (aspirant lid KASEUR). Het programma van de dag begon om 15:30 met een informatieve markt in het L- gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op deze dag kregen alle verenigingen de gelegenheid om hun vereniging en de activiteiten, die zij de afgelopen jaar hebben georganiseerd, te presenteren. Daarnaast kregen de bezoekers diverse informatie over de verschillende culturen onder het genot van een drankje en natuurlijk gevarieerd multiculturele muziek.
Om 18:30 vond het diner plaats op ‘’De Etage” van het L gebouw. De tafels waren mooi gedekt en de verschillende multiculturele gerechten stonden klaar. Het diner werd geopend door de voorzitter van KASEUR, Germain Fraser, waarbij hij een korte uiteenzetting gaf over de doelstellingen van KASEUR. Vervolgens kregen de voorzitters van de verenigingen de gelegenheid om zichzelf en zijn/haar vereniging te introduceren. Hierna was het heerlijke buffet geopend.
Na het diner kreeg iedereen de gelegenheid om te netwerken.
Al met al was het een zeer geslaagde avond waarin de samenwerking tussen al deze multiculturele verenigingen centraal stond en we samen als KASEUR zijn gepresenteerd aan het CvB.
[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.396585933711507.80038.166507483386021&type=3]
 

CvB diner Kaseur
Schuiven naar boven