Sportdag MayKeiAr 2012

De drie grote Afghaanse organisatoren Mayhan Students, Stichting KEIHAN en ARIA Students zullen na het grote succes van vorig jaar, ook dit jaar een sportdag MayKeiAr organiseren.
Hierbij ben jij van harte uitgenodigd om op zaterdag 7 juli om 12:00 uur aanwezig te zijn bij het sportevenement van het jaar. Wederom zal de sportdag plaatsvinden in het sportcentrum Olympus in Utrecht. Om het voor iedereen zo interessant mogelijk te houden, hebben we ervoor gekozen om in een toernooivorm vier verschillende sporten te spelen, namelijk; handbal, zaalvoetbal, volleybal en trefbal.
Ben jij sportief ingesteld en wil je de competitie aangaan met andere studenten uit heel Nederland? Of heb je gewoon zin in een gezellige dag en wil je kennis maken met de verschillende organisaties?Meld je dan aan via sportdagmaykeiar2012@gmail.com. Vermeld hierbij je voor en achternaam, je e-mailadres en (indien van toepassing) van welke vereniging je lid bent. Er is ook de mogelijkheid om niet alleen jezelf, maar ook één vriend(in) aan te melden. In dit geval komen jullie (dus voor maximaal twee personen) in hetzelfde team.
Kortom
Wat: sportdag MayKeiAr 2012
Wanneer: zaterdag 7 juli om 12:00 uur
Waar: Sportcentrum Olympus in Utrecht
Prijs: € 5,-
Let op: Studenten en leden only. Neem dus je studentenkaart mee, want dit is verplicht!
AANMELDING VERPLICHT VIA >>> sportdagmaykeiar2012@gmail.com <<<
Deadline inschrijvingen: 5 juli
Hopelijk zullen wij jou verwelkomen tijdens deze veelbelovende sportdag!
Namens de sportcommissies van
Mayhan Students, Stichting KEIHAN en ARIA Students
Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT UTRECHT
Tel: 030 253 4471
Fax: 030 252 2722
E-mail: info@olympos.nl

Sportdag MayKeiAr 2012
Schuiven naar boven