Sportdag 23 februari

Op donderdag 23 februari 2012 leidde de Sportcommissie de commissieactiviteiten van ARIA Students in met een gezonde activiteit; een squash- en badmintontoernooi in Sportcentrum Mariahoeve met vijf squashbanen en vijf grote badmintonvelden.
Met maar liefst 64 deelnemers hebben we een sportieve maar vooral een gezellige dag van gemaakt! Bovendien waren er een aantal toeschouwers bijgekomen die helaas niet mee speelden, maar iedereen aanmoedigden. Een groep van de deelnemers is als eerst begonnen met het squashtoernooi en de andere groep startte met het badminton in een zaal ernaast. Na twee uur zijn de groepen verwisseld. Zo kon iedereen deelnemen aan beide sporten. Vooral bij het squashtoernooi waren de jongens bloedserieus over de eerste plaats. Onze complimenten gaan naar alle dames die vooral tegen deze serieuze jongens weerstand hebben kunnen bieden. Nu weten we waar al de spierpijn bij de meiden door is ontstaan. Ook de heren ontkwamen niet aan deze spierpijn.
Onze complimenten gaan uit naar de finalisten en in het bijzonder naar onze Afghan Exchange Student, die voor het eerst in zijn leven squash heeft gespeeld en toch de finale heeft weten te bereiken. Bij het badminton hebben we gemerkt dat het vooral om de gezelligheid ging. Gezien de foto’s hebben we gemerkt dat velen een nieuwe sport hebben uitgevonden, namelijk badminton-ballet. Er werd bij het badminton in teams van twee gespeeld. Het team dat won,kreeg een elastiekje om de pols en aan het eind moesten de teams met de meeste elastiekjes tegen elkaar squashen! De winnaar van het sqaushtoernooi was Reshad. Het winnende team bij badminton was: Najib en Idris. Na het toernooi zijn we om 20.00 uur met een groep van 40 personen vertrokken naar een restaurant waar we met z’n allen hebben gegeten onder het genot van muziek en kaartspel.
De Sportcommissie wil iedereen bedanken voor hun sportieve deelname aan het squash- en badmintontoernooi. We hebben ervan genoten en zoals uit veel reactie is gebleken jullie ook. Het was een goede mogelijkheid om de sportieve voornemens voor 2012 waar te maken!
[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.328778160492285.68083.166507483386021&type=3]

Sportdag 23 februari
Schuiven naar boven