Tribute to Ahmad Zahir

Tribute to Ahmad Zahir 2013 met Naim Farhoed

ARIA Students heeft voor een primeur gezorgd ter ere van Ahmad Zahir waarbij vier van de talentvolle Afghaanse zangers samen werden gebracht. Haidari Brothers, Sulaiman Sareer, Ahmad Rashed en “last but not least” Samir Rohesh hebben Ahmad Zahir weer tot het leven geroepen. Het doel van de avond was naast het genieten van de prachtige zangstukken om ook de legende te introduceren aan de nieuwe Afghaanse generatie.
De avond begon met een verwelkoming door de presentatoren. Daarna is er uitgebreid ingegaan op het leven van Ahmad Zahir waarbij de gasten een korte video te zien kregen.


Kort na de informatieve gedeelte van de avond was het podium gereed voor de eerste artiest. Samir Haidari opende de muzikale gedeelte waarna Sulaiman Sareer volgde. Vervolgens was het tijd voor een korte pauze voor het nuttigen van drinken en hapjes. Na de onderbreking stond de spotlight op Ahmad Rashed om de oren te strelen met zijn prachtige stem. Tot slot was het de beurt van Samir Rohesh, ook hij heeft voor een luisterrijke avond gezorgd. De avond is met een mengeling van gevoelens afgesloten, voldaan en tevreden maar met heimwee.

Tribute to Ahmad Zahir
Schuiven naar boven