Liefde voor het leven

Liefde-voor-het-leven Naim Farhoed, voorzitter van ARIA Students

De samenwerking van Stichting Niaaz met ARIA Students resulteerde tot een geweldige avond, waarbij €1000,- is opgehaald voor de Winterhulp Actie Afghanistan 2013. Op 13 februari 2013 stond het thema valentijn centraal bij Charity Event ‘Liefde voor het leven’ te Erasmus Universiteit Rotterdam.
Deze avond bestond uit verschillende onderdelen. Er werd een video over de armoede in Afghanistan getoond, verslag gedaan over het proces van de Winterhulp, de ‘love game’ gespeeld en de avond werd afgesloten met live muziek door niemand minder dan Ustad Obaidullah Nawabi en Elzam Haqili. De enthousiaste deelnemers hebben niet alleen financieel bijgedragen, maar ook voor veel gezelligheid gezorgd.


Stichting Niaaz en ARIA Students zijn zeer tevreden over de resultaten van deze avond, want dit mooie bedrag kan goed gebruikt worden om de armste gezinnen in Afghanistan van primaire hulpgoederen te voorzien.  We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en we kijken uit naar toekomstige samenwerking. Onze dank gaat ook uit naar alle deelnemers en donateurs van deze liefdevolle avond.

Liefde voor het leven
Schuiven naar boven