Winterhulp Actie Afghanistan 2013

Zoals je je wellicht kunt herinneren, was vorig jaar met Winterhulp Actie veel geld ingezameld. Dit geld is vervolgens gebruikt om gezinnen in tentenkampen in Kabul te voorzien van dekens, voedsel en brandstof. Mede hierdoor hebben deze gezinnen de winter kunnen overleven.

Dit jaar zijn wij, van de commissie Hulp zonder Grenzen, in samenwerking met Stichting Niaaz weer met Winterhulp Actie begonnen. Hiervoor heeft Stichting Niaaz afgelopen zomer enkele arme gebieden in Kabul bezocht, die het erg zwaar hebben in de winteromstandigheden.

Laten we met z’n allen deze gezinnen een sprankje hoop geven om de winter te kunnen overleven. Doneer dat wat je kwijt kunt. Iedere euro telt en draagt bij aan de survival van deze gezinnen. Doe mee en keer onze armste landgenoten niet de rug toe.

Je kunt doneren tot en met 15 februari 2013 op rekeningnummer 7131460 t.n.v. Stichting Niaaz o.v.v. Winterhulp. Zou je bij een eventuele donatie willen vermelden dat je lid bent van ARIA Students, zodat wij het totaalbedrag kunnen presenteren als bijdrage van ARIA Students aan Winterhulp Actie 2013.

Voor meer informatie kijk op www.niaaz.nl of stuur een mailtje naar info@niaaz.nl. Je kunt ook een email sturen naar hzg@ariastudents.nl

[lyte id="N2IxC32NygM" /]
Winterhulp Actie Afghanistan 2013
Schuiven naar boven