ARIA Students sporttoernooi 2014

Vrijdag, 31 januari j.l. vond het sporttoernooi van ARIA Students plaats. Het toernooi werd dit jaar in het sportcomplex van de Haagse hogeschool in Den Haag gehouden. Drie sportactiviteiten; voetbal, basketball en volleybal maakten deel uit van dit toernooi.
Ondanks de regenachtige dag waren de meeste deelnemers gelukkig ruim op tijd aanwezig. Tussen de sportieve deelnemers waren ook veel nieuwe gezichten die voor het eerst het ARIA sporttoernooi bijwoonden. De sfeer was gezellig en mensen maakten zich langzamerhand gereed om te gaan beginnen. Omdat bepaalde groepen niet compleet waren, is het toernooi iets later gestart dan gepland.
Nadat alle deelnemers in teams waren verdeeld, kon het toernooi van start gaan. Elk team speelde minstens drie maal tegen een ander team. Tussendoor, tijdens de pauze van dertig minuten, konden alle deelnemers op adem komen en smullen van kleine snacks en drinken.
Na de pauze was iedereen weer opgeladen om te scoren en zo de finale tegemoet te gaan. Zoals bij elke toernooi eindigden twee teams in de finale. Deze teams speelden dit jaar wederom voetbal tegenover elkaar. Na veel rennen, zweten en vallen mocht er uiteindelijk een team zich de winnaar van het ARIA Sporttoernooi 2014 noemen.
Wil je een levend beeld krijgen van het afgelopen sporttoernooi, bekijk dan de foto’s van onze sportieve deelnemers, want hier komen alle mooie uitingen in beeld
De Sportcommissie bedankt alle deelnemers voor hun sportieve bijdrage en hoopt iedereen terug te mogen zien op de volgende sportactiviteit.
[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.627473427289422.1073741832.166507483386021&type=1]

ARIA Students sporttoernooi 2014
Schuiven naar boven