Tribute to Rahim Bakhsh & a journey through Art, Poetry and Ghazal

Beste geïnteresseerde,

De eerste culturele activiteit van ARIA Students is inmiddels een feit! Na het succesvolle eerbetoon aan Ahmad Zahir in 2013 organiseert de Commissie Kunst en Cultuur op vrijdag 28 februari een culturele avond ter ere van Rahim Bakhsh. Deze befaamde Ghazal zanger wordt door velen bewonderd. Door zijn liederen blijft hij voor altijd voortleven.

Deze avond staat tevens in het teken van taal, kunst en poëzie. Het laatst genoemde zal ook te horen zijn in de stembanden van onze Afghaanse ghazal zanger Hafiz Bakhsh. Deze zanger is een grote bewonderaar van Rahim Bakhsh, aan wie hij veel herinneringen heeft. Deze herinneringen en heel veel van zijn ghazal liederen zullen samen voor een muzikale avond zorgen.

Spreekt je moedertaal je aan, wil je de Afghaanse cultuur vanuit de ogen van een Afghaanse en een Nederlandse kunstliefhebber bekijken en daarnaast genieten van de muzikale sfeer, meld je dan snel aan. Kortom, wil jij ook deel uitmaken van deze culturele avond en jezelf garanderen van een plek, reserveer dan nu je kaart hieronder.

Voor vragen bel naar: 0622439132

Adres:
Partycentrum Haarlem,
Sportweg 8,
2024 CN Haarlem

[productspage]

Tribute to Rahim Bakhsh & a journey through Art, Poetry and Ghazal
Schuiven naar boven