Openingsdiner 25 november

Op vrijdag 25 november vindt het jaarlijkse openingsdiner plaats en wij zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen! Dit jaar zullen wij elkaar treffen in restaurant Bab Al Hara. Jullie zijn welkom vanaf 18:00. Om 18:30 beginnen wij met het programma voor die avond. Met het jaarlijkse openingsdiner willen wij onze plannen voor het komende jaar presenteren en ons zelf als nieuw bestuur voorstellen. Maar boven alles is het een warm gezellig begin van het nieuwe bestuursjaar!
De tickets kun je aan de deur kopen of via onze website: www.ariastudents.nl/tickets/ maar wees snel want VOL=VOL!
De prijs bedraagt €17 p.p. voor betalende leden en €20 p.p. voor niet-leden. Maar voor €22 heb je een leuke avond en ARIA-Students lidmaatschap voor een jaar. Met dit lidmaatschap krijg je korting bij al onze andere events, je hebt het bedrag er dus zo weer uit!

Wat zit er voor deze prijs inbegrepen:
– Entreebewijs
– Voorgerecht: 6 soorten koude mezzes
– Hoofdgerecht: Kip, kebab of lam spies + salade + rijst + patat
– Nagerecht: Cay en baklava
– Consumptiebon

Het restaurant is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Als je uitstapt bij metrostation Rijnhaven en de lift naar beneden neemt kom je voor het restaurant uit. Met de auto is het ook prima te bereiken, maar er zijn wel een beperkt aantal parkeerplaatsen voor het restaurant en overal in de omgeving is het betaald parkeren. In de parkeergarage van de Supermarkt JUMBO Rijnaven parkeer je het eerste uur gratis!
Wij kijken erg uit naar jullie komst!
Liefs,

Openingsdiner 25 november
Schuiven naar boven