ABN AMRO Diversity Inhouse Day

Beste student,
Banken: je hoort er genoeg over in het nieuws. Maar een bank als werkgever, heb je daar wel eens aan gedacht? Het is een interessante tijd om bij ABN AMRO te werken. We zetten grote stappen richting een nieuwe vorm van bankieren en dat brengt uitdagingen met zich mee. In dat veranderingsproces kun jij een hoofdrol spelen! We zoeken de kennis, creativiteit en innovatiekracht van jouw generatie om daarover mee te denken. We willen geen talent over het hoofd zien en streven naar een organisatie waarin divers talent zich welkom voelt. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het behalen van de beste resultaten

Hoe is het om te werken bij ABN AMRO?

Mehmet Akkoç (Trainee bij ABN AMRO): “Het leuke aan een traineeship is dat je steeds verschillende opdrachten kunt doen.  In alle opdrachten die ik doe ben ik op zoek naar de samenwerking tussen mensen en probeer ik mensen te verbinden. Ik werk vanuit een persoonlijke benadering en ben nieuwsgierig naar wat mijn collega’s drijft, waar hun hart sneller van gaat kloppen. Die informele benadering is een belangrijk onderdeel van de cultuur bij ABN AMRO en zorgt ervoor dat ik me bij iedere nieuwe opdracht snel thuis voel.”
Meer weten over de ervaringen van Mehmet? Lees dan hier zijn blog.


Ervaar het zelf tijdens de Diversity Inhousedag

Ben je nieuwsgierig naar werken bij ABN AMRO? Schrijf je nu in voor onze Diversity Inhousedag op 9 december. Tijdens deze dag kom je meer te weten over wie we zijn, wat we doen en wat we jou als ambitieuze starter bieden. Ontmoet onze recruiters, trainees en diverse professionals en stel hen al je vragen. En vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd naar jou!
De Diversity Inhousedag is op 9 december in Amsterdam. Aanmelden kan tot en met 25 november.  Meer informatie of heb je nog vragen? Neem contact op met Talent Scout, Anne Siegel via Anne.Siegel@nl.abnamro.com.
We zien je aanmelding graag tegemoet!
Met vriendelijke groeten,
Het ABN AMRO Graduate Recruitment Team

ABN AMRO Diversity Inhouse Day
Schuiven naar boven