ARIA Award Gala 2013

ARIA-Award-Gala-2013 met Naim Farhoed en Maryam Samadi

In de namiddag van 22 maart 2013 liep de Koning steeds voller van in het zwart en wit geklede dames en heren. De voorbereidingen waren in volle gang om de 6e editie van ARIA Award Gala te realiseren. Ook dit jaar bestond de avond uit diverse programma’s. Traditiegetrouw stond ARIA Award centraal. Wederom werden er vier jongeren met uitzonderlijke prestaties in vier categorieën in het zonnetje gezet.

De spectaculaire special act door de vuurspuwer zorgde al voor veel sensatie bij de gasten. Marina Samadi en Najib Anoosh Safarzadeh, de twee presentatoren van de avond, gaven het woord aan Hamed Kakar, de voorzitter van ARIA Students. Hij heette de gasten welkom en opende de avond officieel.

Vervolgens werd Naim Farhoed gevraagd om de winnaars van ARIA Award 2013 bekend te maken en de prijzen uit te reiken. Hij heeft de winnaars een voor een naar voren geroepen en samen met de commissieleden van AnA de prijzen uitgereikt. ARIA Students heeft dit jaar een ‘Honarary Award’ uitgereikt aan Massoud Hassani voor zijn project Mine Kafon. Naast de vier bestaande categorieën wil ARIA Students voortaan elk jaar een uitzonderlijk project honoreren met deze bijzondere prijs. Hiermee willen we nog een stapje dichter bij ons hoofddoel komen. Namelijk het stimuleren en waarderen van de Afghaanse jongeren in hun academische en maatschappelijke bezigheden.
ARIA Award 2013 winnaars zijn:
– Maryam Samadi in de categorie Young Professional.
– Mariam Samim in de categorie Top Studieprestatie.
– Zainab Sayed in de categorie Kunst.
– Farid Kohistanie in de categorie Maatschappelijke Betrokkenheid.

Na het diner, zong de gast artiest Walid Hamraaz een aantal mooie liedjes. Toen was het tijd voor onze Afghan Star, Fayaz Hamid. Hij heeft met z’n charmes en mooie stem de zaal onvergetelijk betoverd. Met zijn eerste optreden in Nederland tijdens ARIA Award gala heeft hij vele harten weten te overwinnen. Met moeite nam iedereen afscheid van Fayaz, waarna DJ Amir zijn kunstjes op de draaitafel mocht laten zien. Zonder twijfel heeft hij voor een swingende sfeer gezorgd, waarin de 400 gasten zichzelf konden zijn en eindeloos konden genieten.

Het ARIA Award is een nationale motiveringsprijs voor top presterende studenten.
Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de  volgende vier categorieën:

  1. Top studieprestatie: De kandidaat heeft  hoge studieprestaties (richtlijn: gemiddeld 7,5 of hoger).
  2. Maatschappelijke betrokkenheid: De  kandidaat is maatschappelijk actief betrokken.
  3. Young Professionals: De kandidaat heeft  sinds maximaal drie jaar na het afronden van het hoger onderwijs in Nederland  een duidelijke positie bereikt in de maatschappij.
  4. Kunst: De kandidaat heeft duidelijke  materialen die de betrokkenheid, originaliteit en bevordering van zijn/haar werk  op het gebied van kunst aantonen.

ARIA Students bedankt alle deelnemers van ARIA Award Gala 2013. We hopen dat jullie een leuke avond hebben gehad.

 

ARIA Award Gala 2013
Schuiven naar boven