ARIA Award Gala 2017

De foto’s van het ARIA AWARD GALA 2017 zijn eindelijk binnen! Wij willen jullie allen bedanken voor jullie gezelschap en inzet tijdens deze avond! Na maanden van voorbereidingen waren wij erg enthousiast om te zien dat onze gasten het naar hun zin hadden. De avond begon met een officiële opening door bestuursleden Adnan Samet (voorzitter) en Hilla Kayoumi (PR). In samenwerking met de leden van de commissie Kunst & Cultuur, hebben wij als bestuur onze uiterste best gedaan om het gala in al zijn tradities tot stand te brengen. De avond stond in het teken van verschillende thema’s: cultuur, vintage en jong talent. Om het belang van het thema cultuur te benadrukken werd de avond geopend met een gedicht over nawroz. Hierna vond de modeshow plaats met authentieke en traditionele Afghaanse jurken van SSOSANN.

Vervolgens was het tijd voor de awardceremonie, waarbij de de winnaars per categorie (academic performance, young professional, athleticism en upcoming artist) een award uitgereikt kregen door oud-bestuurslid Selay Kakar. Daarna kwam gastspreker Yama Akbari, onze succesvolle social influencer met duizenden volgers op Facebook, die een interessante anekdote vertelde. Hierna mochten de gasten genieten van een uitgebreid Afghaans buffet en tegen het eind van het buffet begon jong talent en winnaar van de upcoming artist award, Moqtader Ghazizoi samen met zijn tabla nawaz een voortreffelijke ghazal zang. En toen was het dan eindelijke tijd voor het optreden van onze live zanger Akmal Hamdard, die ervoor zorgde dat de dansvloer in een oogwenk gevuld was met een dansende menigte. Tot slot zorgde DJ

Hunary voor een opgewekt en swingend einde. Voor de gasten die nog niet waren uitgefeest: gelukkig is er volgend jaar weer een gala!

Wij willen nogmaals alle aanwezigen bedanken en iedereen die een bijdrage heeft geleverd om ook dit gala weer tot een succes te maken!

ARIA Award Gala 2017
Schuiven naar boven