Het ARIA Lagerhuisdebat 2017

Het is tot onze aandacht gekomen dat meningen rondom onderwerpen zoals liefde, het 1F-Beleid en Integratie sterk uiteen lopen binnen de Afghaans-Nederlandse gemeenschap.
Speciaal hiervoor organiseert ARIA Students op 19 mei op de Erasmus Universiteit, een avond om mensen tegenover elkaar te brengen om stevig in debat te gaan over zulke onderwerpen.
In het kader van Wetenschap, Integratie en Voorlichting (WIV) is bij deze activiteit de bedoeling dat jongeren zich uitspreken over verschillende onderwerpen en dat de gelegenheid wordt geven om iedereen zijn of haar of debat vaardigheden en talenten op de proef te stellen.
Onder het toeziend oog van het publiek en een professionele jury mag jij laten zien waarom jouw mening telt. Wellicht wordt jij na verloop van het debat gekozen door onze jury als debatwinnaar en mag je de prijs in ontvangst nemen.
Kortom:
Ben jij iemand die graag discussies aangaat en de ander wilt overtuigen van jouw standpunt?
Durf jij ook te spreken buiten de muren van je kamer of elders dan achter je scherm?
Wacht dan niet langer en meld je aan via onderstaande inschrijfformulier of via een DM op Facebook of Instragram. Mailen naar aanmelden@ariastudents.nl kan natuurlijk ook.
Tot dan!
[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]
 

Het ARIA Lagerhuisdebat 2017
Schuiven naar boven