Aria Award Gala 2010

Aria Students heeft afgelopen jaar naast andere interessante activiteiten ook Aria Award Gala georganiseerd. De inmiddels jaarlijkse traditie is vooral bedoeld om uitzonderlijke prestaties van Afghaanse studenten te waarderen. De Aria Awards werden uitgereikt aan beste studenten en young professionals voor hun maatschappelijke betrokkenheid en uitzonderlijke studieprestaties. Zo voelen de studenten zich gewaardeerd en worden hiermee gemotiveerd om zich verder te ontwikkelen en actiever bij te dragen aan de maatschappij.
De winnaars van Aria Awards 2010 zijn:

  • Mina Noor – studieprestatie
  • Marya Yaqin – Young Professional
  • Laima Siddiqi – maatschappelijke betrokkenheid
  • Mirwais Momand – maatschappelijke betrokkenheid
  • Yama Radfar – maatschappelijke betrokkenheid

Aria Award Gala werd door 11 leden van Aria Students georganiseerd, die met volle inzet en oprechte enthousiasme zich hebben ingezet om een onvergetelijke avond te organiseren. Op 14 mei 2010 was het zover. Deze avond werd gehouden in Claus Event partycenter te Hoofddorp. Een oogstrelende zaal dat in combinatie met de aanwezigheid van de studenten en de organisatie de avond tot een groot succes maakte. Onze special guest dit jaar was niemand minder dan Bashir Hamdard. Zijn muziek in combinatie met de Dj’s zorgden voor een leuke avond. En natuurlijk niet te vergeten de verrassingsact van de stand-up comedian Najim Anush.
Aria Award Gala 2010 was een waardige opvolger van de voorgaande Gala’s en de inzet en moeite werd bekroond met tal van positieve reacties vanuit de studentenkring, de organisatie en andere aanwezige Afghanen. Met vol vertrouwen en goede hoop, zullen we de komende jaren onze traditie voortzetten.

Aria Award Gala 2010
Schuiven naar boven